Συνεχίζει στην ΑΕΚ και με τη «βούλα» ο Τσιγκρίνσκι!

Έπεσαν οι υπογραφές με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσέφερε η ΑΕΚ και θα φοράει τα κιτρινόμαυρα τουλάχιστον μέχρι το 2020.

Μέχρι το 2020

Ο Ουκρανός στόπερ επιβραβεύτηκε με νέο συμβόλαιο για τις εμφανίσεις του με την Ένωση και την Πέμπτη έκλεισε και επίσημα το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

O 31χρονος στόπερ, που από το μεσημέρι βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τον ατζέντη του, θα μείνει στους κιτρινόμαυρους μέχρι και το καλοκαίρι του 2020, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο.

“Πάμε για το πρωτάθλημα”

«Δεν μπορούσα να σκέφτομαι πριν από δύο χρόνια, όταν ήρθα στην ΑΕΚ, το πόσο θα έμενα εδώ, αλλά είμαι χαρούμενος που πλέον θα μπορώ να θεωρώ τον εαυτό μου μέρος της ιστορίας της ομάδας. Σε αυτή την ομάδα δούλεψα με επαγγελματίες και κατάφερα να επανέλθω στο επίπεδο που ήθελα. Δε θα μιλήσω για τα πέντε βήματα που απομένουν μέχρι το πρωτάθλημα, αλλά για το πρώτο που μας περιμένει την Κυριακή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Θα παλέψουμε για το στόχο μας βήμα βήμα και το σημαντικό είναι το τέλος της διαδρομής να μας βρει στην κορυφή».Και κατέληξε σε άπταιστα ελληνικά: «Πάμε για το πρωτάθλημα!».