ΣΥΡΙΖΑ: «Η πολιτική γραμμή της ΝΔ συμπλέει με τη Χρυσή Αυγή»

Νέα επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη στάση της Ν.Ε. Καβάλας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα του Χρήστου Πριονίδη.

Το κυβερνών κόμμα κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για σύμπλευση με τη Χρυσή Αυγή και επιρρίπτει ευθύνες στον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η πλήρης στήριξη που παρέχει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον Χρήστο Πριονίδη αναφορικά με το εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα στο οποίο προέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου, αποκαλύπτει την κατρακύλα της ΝΔ και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι πλέον προφανές πως το κόμμα της ΝΔ, με αφορμή τη συμφωνία με την πΓΔΜ, υιοθετεί μια πολιτική γραμμή που, όχι απλώς φλερτάρει με την άκρα δεξιά, αλλά συμπλέει με τη Χρυσή Αυγή!

Ο κ. Μητσοτάκης φέρει ακέραια την ευθύνη για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Τον καλούμε να απαντήσει ευθέως: Συμφωνεί με το κάλεσμα σε πογκρόμ κατά μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο προέβη ο Χρ. Πριονίδης; Συμφωνεί με τις απειλές για εμφύλιο πόλεμο; Συμφωνεί με τις δηλώσεις κατά των ομοφυλόφιλων;».