ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε πόσο τυχοδιώκτης πολιτικός είναι

Σκληρή ανακοίνωση με αφορμή την τελική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «τυχοδιώκτη πολιτικό».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Αφού πρώτα Σαμαράς και Γεωργιάδης έθεσαν τη «γραμμή» της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε το συνέδριο όπως ακριβώς περιμέναμε. Με περίσσιο θράσος και κυνισμό για τις νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες του, με έναν ακραία διχαστικό και εθνικιστικό λόγο, αποδεικνύοντας πόσο τυχοδιώκτης πολιτικός είναι, που δεν διστάζει να υπονομεύει ακόμα και τα εθνικά συμφέροντα στον βωμό των μικροπολιτικών του επιδιώξεων.

Η Ελλάδα όμως προχωρά μπροστά αφήνοντας πίσω τα μνημόνια και τη λιτότητα, τα σκάνδαλα και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, την απαξίωση της Δημοκρατίας και των θεσμών.

Τουλάχιστον, ο κ. Μητσοτάκης πέρασε τρεις ευχάριστες μέρες στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ακούγοντας ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, από τους ίδιους, όμως ανθρώπους που την επομένη των εκλογών τον περιμένουν στη γωνία για να εκλέξουν νέο αρχηγό μετά τη δική του πανωλεθρία».