ΣΥΡΙΖΑ: «Πραγματικός πρόεδρος της ΝΔ ο Γεωργιάδης»

«Πραγματικός πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης» σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση των τομεαρχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σε μια ακόμα ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε πως πραγματικός πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης.  Αφού πρώτα επανέλαβε τα γνωστά καταστροφολογικά του για την οικονομία που διαψεύδονται καθημερινά, απέφυγε για μια ακόμα φορά να  εκφέρει θέση για την ονομασία της ΠΓΔΜ για να μη στεναχωρήσει την ακροδεξιά του πτέρυγα, ενώ απέδειξε εκ νέου την ανευθυνότητά του στο θέμα των Ελλήνων αξιωματικών επιτιθέμενος στην κυβέρνηση» σχολίασε η Κουμουνδούρου.

«Φοβούνται τη διαλεύκανση της υπόθεσης Novartis»

Και συνεχίζει: «Βέβαια, δεν παρέλειψε να δείξει πόσο πολύ φοβάται τη δικαιοσύνη και τη διαλεύκανση της υπόθεσης Novartis, στην προσπάθειά  να δικαιολογήσει τη χτεσινή φυγή του κόμματός του από τις εργασίες της προανακριτικής. Ξαναθυμήθηκε πάντως τις κάλπες που για μια ακόμα φορά «έρχονται», περισσότερο ως προειδοποίηση στο εσωτερικό του κόμματός του».