ΣΥΡΙΖΑ: «Τόσος είναι ο Γρηγοράκος, τέτοια λέει…»

Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα βρίσκεται ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, μετά τις νέες δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό News247.

«Με τις σημερινές δηλώσεις του στον ρ/σ 247 ο κ. Γρηγοράκος επαναλαμβάνει τα προσβλητικά και ρατσιστικά του σχόλια, όχι μόνο εναντίον του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Π. Κουρουμπλή, αλλά και εναντίον του συνόλου των ΑΜΕΑ», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου και προσθέτει:

«Τόσος είναι ο κ. Γρηγοράκος, τέτοια λέει. Αλγεινή εντύπωση, όμως, προκαλεί η αφωνία της κ. Φ. Γεννηματά, η οποία, παρά τις αντιδράσεις φορέων και οργανώσεων, εδώ και μέρες σιωπά».

Γρηγοράκος: «Άστοχες οι επικρίσεις»

Νωρίτερα, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής σχολίασε τις επικρίσεις που δέχτηκε, επειδή είχε χαρακτηρίσει ακατάλληλο τον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, για επιτόπια αυτοψία στον Σαρωνικό λόγω του προβλήματος όρασης.

«Θεωρούν δυστυχία την αριστεία. Θεωρούν ότι πρέπει να στείλουν έναν υπουργό που δεν βλέπει να κάνει αυτοψία. Θα βάλουμε έναν γιατρό που δεν είναι χειρουργός να χειρουργήσει; Δεν δέχομαι να αμφισβητούν την ευαισθησία μου. Θεωρώ άστοχες τις επικρίσεις που δέχθηκα. Πρέπει να έχουν ορισμένα προσόντα αυτοί που αναλαμβάνουν υπουργικά καθήκοντα. Δεν μπορεί να τα αναλαμβάνει κάποιος που δεν έχει γνώση του αντικειμένου ή δεν μπορεί να ασκήσει επιτυχώς τα καθήκοντά του. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούμε όλοι μας να τα κάνουμε. Δεν είναι μια κανονική κυβέρνηση αυτή, αυτό ήθελα να τονίσω», δήλωσε σχετικά.