«Φασιστικές προκλήσεις» στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση για τις «φασιστικές προκλήσεις εναντίον της συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη» εξέδωσε το κυβερνών κόμμα.

Η Κουμουνδούρου υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι «η Θεσσαλονίκη έχει αφήσει πίσω της τις εποχές του Γκοτζαμάνη και των τρίκυκλων» και ζητά από τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Οι προκλήσεις και οι απειλές των εθνικιστών εναντίον της συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα απαντηθούν από σύσσωμο το δημοκρατικό κόσμο της Βόρειας Ελλάδας.

Η Θεσσαλονίκη έχει αφήσει πίσω της τις εποχές του Γκοτζαμάνη και των τρίκυκλων. Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης δεν ανέχονται να βλέπουν τον ακροδεξιό συρφετό να παριστάνει τον ιδιοκτήτη της πόλης και να απειλεί ότι θα εμποδίσει συγκέντρωση πολιτικού κόμματος. Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι διάφοροι καριερίστες της πατριδοκαπηλίας και του διχασμού.

Περιμένουμε από την αξιωματική αντιπολίτευση να σταματήσει να τους χαϊδεύει και να πάρει αποστάσεις από τους σύγχρονους Γκοτζαμάνηδες, όπως και από όλα τα κόμματα να καταδικάσουν αυτές τις φασιστικές προκλήσεις απέναντι στη δημοκρατία».