Φωτ. Αρχείου

Σύλληψη δύο ατόμων για μαστροπεία στο Ηράκλειο Κρήτης

Οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο της Κρήτης, σε περιοχή του δήμου Φαιστού, προχώρησαν στην σύλληψη ενός 60χρονου και μίας 37χρονης αλλοδαπής με την κατηγορία της μαστροπείας.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 60χρονος διατηρούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και μαζί με την 37χρονη, που ήταν υπεύθυνη του καταστήματος, προήγαγαν στην πορνεία 45χρονη αλλοδαπή, σε θαμώνες του καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη πήγε στο κατάστημα, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 45χρονη έναντι χρηματικού ποσού. Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού (το οποίο ήταν προσημειωμένο), ακολούθησε η σύλληψη των δραστών.

Από τις αρχές κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των εννιακοσίων εξήντα ευρώ, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 45χρονης, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.