«Τέλος» από τον Αστέρα Τρίπολης ο Παράσχος

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παράσχο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες εξασφάλισαν την παραμονή τους στο φινάλε του πρωταθλήματος, αν και όταν είχε αναλάβει την ομάδα ο Θεσσαλονικιός τεχνικός και τότε βρισκόταν πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του ο έμπειρος προπονητής έκανε λόγο για μία «πολύ δύσκολη χρονιά» ενώ δεν παρέλειψε να πει πως «αδικήσαμε τους εαυτούς μας, γιατί στα περισσότερα παιχνίδια είχαμε καλή παρουσία και μπήκαμε σε αυτή την ταλαιπωρία χωρίς λόγο.»

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Γιώργο Παράσχο. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ευχαριστεί τον κ. Παράσχο για την συνεισφορά του στον σύλλογο και τού εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική και οικογενειακή του διαδρομή» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση, ενώ ακολουθεί η δήλωση του Γιώργου Παράσχου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΣΤΕΡΑ και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για τη συνεργασία όλων αυτών των μηνών. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς.

Ήταν λυπηρό που φτάσαμε την τελευταία αγωνιστική να διεκδικούμε τη σωτηρία. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, γιατί στα περισσότερα παιχνίδια είχαμε καλή παρουσία και μπήκαμε σε αυτή την ταλαιπωρία χωρίς λόγο.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν μία πολύ καλή εμπειρία. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα και μακάρι του χρόνου να πετύχει τους στόχους, που για τον ΑΣΤΕΡΑ είναι πάντα υψηλοί.»