Τέλος συνεργασίας Απόλλωνα Σμύρνης και Μαντζουράκη

Ακόμη μία αλλαγή πραγματοποιήθηκε στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς τη Δευτέρα το πρωί ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του Γιάννη Μαντζουράκη, μετά την ήττα με 5-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η ανάλυση και η πρόταση της αναμέτρησης Πανιώνιος – Λαμία ΕΔΩ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή, Γιάννης Μαντζουράκη. Ο κ. Μαντζουράκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο γι’ αυτήν. Κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της και να παλέψει σε όλους τους αγώνες που έδωσε με τον ίδιο στον πάγκο. Με το αδιαμφισβήτητο κύρος του, τις γνώσεις του και την εργατικότητά του έκανε την ομάδα μας καλύτερη από αυτή που παρέλαβε.


Δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν καθώς είμαστε εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να αναθεωρήσουμε το αρχικό πλάνο μας. Ο Απόλλων Σμύρνης θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους σε κάθε αγώνα. Ο κ. Μαντζουράκης παραμένει ένας άνθρωπος και ένας επαγγελματίας που εκτιμούμε ιδιαίτερα. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τεράστια προσφορά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του.»


Ο Ελληνας κόουτς πρόλαβε να κοουτσάρει σε έξι αγώνες τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ξεκίνησε στην άκρη του πάγκου με τον Γάλλο Βαλεριέν Ισμαέλ, ο οποίος απολύθηκε μετά την ήττα στην πρεμιέρα, από την ΑΕΛ. Ακολούθησε ο Ισπανός Αλμπέρτο Μοντεαγούδο (3 ήττες) και ακολούθως ο Μαντζουράκης.

Επικρατέστερος διάδοχος του 69χρονου τεχνικού είναι ο Μπάμπης Τεννές.