Ταχιάος: «H κυβέρνηση κλείνει το μάτι σε τραμπούκους και κουκουλοφόρους»

Σκληρή κριτική για τον νέο Κώδικα Ποινικής Δικονομίας που έδωσε στην δημοσιότητα η κυβέρνηση άσκησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «Έρχεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκοντας χαλάρωση μιας, υπαιτιότητί του αναποτελεσματικής ποινικής νομοθεσίας, να κλείσει το μάτι στους τραμπούκους και τους κουκουλοφόρους».

«Η κυβέρνηση επιδιώκει τη δράση των ναζί στους δρόμους»

«Θα μου πείτε: Τι σχολιάζεις τώρα; Θα σε κατηγορήσει η αντίπαλός σου για ακροδεξιά ατζέντα. Όχι, λοιπόν! Η κυβέρνηση της οποίας η ίδια ήταν μέχρι χθες υπουργός, επιδιώκει να ευνοήσει την παρουσία και την δράση των ναζί στους δρόμους. Και γι’ αυτό κάνει ό,τι μπορεί για να δημιουργεί ανασφάλεια και αταξία. Δεν είναι μόνο θέμα ιδεοληψίας. Είναι κυρίως μια εγκληματική τακτική επιλογή» γράφει στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος.

Ο Νίκος Ταχιάος καταλήγει ότι «Δεν υπάρχει ημέρα που να μην ακούσω την αγωνία των συμπολιτών μου για την ασφάλειά τους στους δρόμους, αλλά και στα σπίτια τους. Ειδικά στο κέντρο της πόλης, όπου λειτουργούν μεγάλα και μικρά γκέτο, το πρόβλημα είναι τρομακτικό».

Δείτε επίσης: Ανοίγουν οι λογαριασμοί Πετσίτη σε Ελλάδα – Κύπρο