Τα πήρε… στο κρανίο ο Παπαμιχαήλ με τα όσα λέγονται γι’ αυτόν!

Με αφορμή τη δήλωση της Φόνσου πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ χρειάζεται βοήθεια, ο ίδιος αφού τα πήρε… στο κρανίο θέλησε να βάλει στη θέση τους τα πράγματα.

«Αυτά δεν τα ξέρω, δεν ανακατεύομαι στα οικογενειακά τους. Δεν ξέρω… Αλλά το ότι τον Γιάννη πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι, είναι γεγονός. Εγώ του έχω προτείνει να έρθει κι εδώ να μείνει. Μην ξεχνάς ότι το παιδί αυτό έχει μεγαλώσει σαν βασιλιάς. Να μην έχει ανέσεις, τον πειράζει», ήταν η δήλωση της Άννα Φόνσου σε πρωινή εκπομπή για τον Παπαμιχαήλ.

Ο ίδιος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αφού μετά τη συγκεκριμένη δήλωση γράφτηκαν πολλά θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Έχω ένα μεγάλο παράπονο, και θέλω να τοποθετηθώ δημόσια. Υπάρχει ένα μικρο κομμάτι των MME το οποίο μου κάνει συστηματικά ‘ πόλεμο ‘ . Γράφονται και λέγονται απίστευτα πράγματα για μένα. Πραγματικά δεν ξέρω σε ποιόν να πρωτοκάνω μήνυση. Η πραγματικότητα είναι μία. Ζω μια χαρά, περνάω καλά, έχω τους φίλους μου, και το κυριότερο είμαι πολύ καλά στην υγεία μου. Μην ακούτε την κάθε σαχλαμάρα που λέγεται η γράφεται. Τα άτομα αυτά δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και διαβάλουν τις ζωές επώνυμων ανθρώπων. Αυτά, να είστε όλοι καλά».