Τα ριάλιτι που ξεκινούν μετά τις γιορτές

Δύο μεγάλα κανάλια, με δύο ριάλιτι διαφορετικού ύφους να αποτελούν τους δύο κεντρικούς πυλώνες του ψυχαγωγικού τους προγράμματος ξεκινούν με τη νέα χρονιά. Και τα δύο γνωστά από τις προηγούμενες σεζόν τους, αλλά με αρκετές αλλαγές.

Στον ΑΝΤ1 θα έχουμε την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του ριάλιτι μεταμφιέσεων και μουσικής, το επιτυχημένο «Your Face Sounds Familiar».

To σόου επιστρέφει με τη Μαρία Μπεκατώρου στη θέση της παρουσιάστριας και όπως πάντα νέους παίκτες έτοιμους να μιμηθούν διάσημους καλλιτέχνες. Στα φετινά πρόσωπα που έχουν ακουστεί, σύμφωνα με πληροφορίες του TV Έθνους είναι δύο τραγουδίστριες με εμπειρία σε ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ελένη Χατζίδου, με πέρασμα από το «Survivor 2», αλλά και η Χριστίνα Κολέτσα από το «Nomads». Άλλες πληροφορίες αναφέρουν το όνομα της Νανάς Λεοτσάρη, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν ολοκληρωμένες συμφωνίες.

Το σίγουρο είναι ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος δε θα επιστρέψει ως μέλος της κριτικής επιτροπής αφού δήλωσε στο «TV Έθνος» ότι δεν του έχει γίνει καμία πρόταση.

Ο ΣΚΑΪ από την πλευρά του θα ξαναεμπιστευτεί στο Survivor, για τρίτη φορά, να καλύψει την prime time ζώνη του, με το ριάλιτι επιβίωσης να επιστρέφει με αρκετές αλλαγές.

Η πιο σημαντική ότι θα έχουμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού «Ελλάδα vs Τουρκία» και υποχρεωτικά δύο παρουσιαστές. Στην ελληνική πλευρά θα επιστρέψει ο Σάκης Τανιμανίδης ενώ στην Τουρκία παρουσιαστής θα είναι ο ίδιος ο παραγωγός του, ο Acun Ilicali.

Μέχρι τώρα, αναφέρει το «TV Έθνος» υπάρχουν πάνω από 2.000 αιτήσεις, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer.

Στα ονόματα που έχουν συζητηθεί για τους Διάσημους, ξεχωρίζουν αυτά του τραγουδιστή Κώστα Καραφώτη, του ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη αλλά και του μοντέλου Έλλης Παπαγγελή αλλά επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ακόμα.