Τη θέση του Ποταμιού απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών ζητά το Μαξίμου

Θέμα αλλαγής της στάσης του Ποταμιού αναφορικά με την ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών θέτει σε σχόλιο του το γραφείο του Πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στο σχόλιο του:

Με ενδιαφέρον παρατηρούμε ότι δυο Κυριακάτικες εφημερίδες αφιερώνουν σήμερα τα πρωτοσέλιδά τους στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη και στο ενδεχόμενο να αλλάξει τη στάση του για το Μακεδονικό.

Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον μας προξενεί ότι ο ίδιος επιλέγει να σχολιάσει, με χιούμορ είναι η αλήθεια, μόνο ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να έχει λάβει ανταλλάγματα προκειμένου να αλλάξει στάση και όχι την ουσία. Ωραίο το χιούμορ, κι εμείς γελάσαμε.

Ωστόσο θα περιμέναμε και μια απάντηση επί της ουσίας. Έχει αλλάξει στάση για τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Γιατί αν η αφορμή για τη μεταστροφή είναι τα περί εγέρσεως ζητήματος Σλαβομακεδονικής μειονότητας, τότε οι δικαιολογίες θα είναι ακόμη πιο αστείες, ιδίως για όποιον έχει διαβάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και γνωρίζει ότι αυτή είναι που τελειώνει οριστικά οποιαδήποτε συζήτηση περί μειονότητας.

Εν τω μεταξεί, την αντίδραση του στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παζαρεύει τη στάση του Ποταμιού στην ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Διαβάστε σχετικά: Θεοδωράκης: Δεν παζαρεύονται όλα στη ζωή κύριοι!