Τον Μάρτιο η εκδίκαση της υπόθεσης Μελισσαροπούλου

Τον ερχόμενο Μάρτιο προσδιορίστηκε να εκδικαστεί η υπόθεση με κατηγορούμενη τη νεαρή, Ειρήνη Μελισσαροπούλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ – Κονγκ για ναρκωτικά. Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του, ο συνήγορος της 19χρονης, Σάκης Κεχαγιόγλου, επισημαίνοντας πως η διαδικασία θα λάβει χώρα από την Πέμπτη (7/3) έως την Παρασκευή (15/3).

Συγκεκριμένα ολόκληρη η δήλωση του Σ. Κεχαγιόγλου έχει ως εξής:

«Η δίκη της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, προσωρινά κρατούμενης στις φυλακές του Χονγκ-Κονγκ και κατηγορούμενης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ορίσθηκε να διεξαχθεί από την Πέμπτη 07.03.2019 έως την Παρασκευή 15.03.2019 ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου.

Οι ημερομηνίες αυτές ορίσθηκαν με κατά προσέγγιση υπολογισμό και πιθανολόγηση της διάρκειας της δίκης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διαρκέσει λιγότερες ή και περισσότερες ημέρες.

Ορίσθηκε επίσης η Παρασκευή 14.12.2018, ως ημερομηνία προκαταρκτικής ακροάσεως (case management hearing), κατά την οποία θα διευκρινιστούν ενώπιον των Δικαστών διαδικαστικά θέματα της δίκης, όπως ο αριθμός των μαρτύρων κατηγορίας και υπερασπίσεως που θα εξεταστούν κλπ.»