Το «κράξιμο» του Πρωινού στη Σπυροπούλου δεν έχει προηγούμενο! (vd)

Τις τελευταίες μέρες μετά την αποχώρηση από το Survivor της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, πρώην συνεργάτες και συνάδελφοι της εκφράζουν την άποψη τους ανοιχτά για την αλλαγή της συμπεριφοράς της. Η αντίδραση του Πρωινού της Σκορδά στο νέο πρόσωπο της Σπυροπούλου, ήταν μεγάλη. Το «κράξιμο» των συνεργατών της, αλλά και της ίδιας για τη «μεταμόρφωση» της παρουσιάστριας είναι επικό.

Η εικόνα που έχουμε από την επαγγελματική πορεία, αλλά και τη συμμετοχή της στο Survivor για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είναι αυτή που θα έπρεπε σύμφωνα με το πάνελ του Πρωινού. Η Σκορδά και οι συνεργάτες της αποκάλυψαν ποια είναι η Κωνσταντίνα στην πραγματικότητα, με τον Άρη Καβατζίκη να προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους, χωρίς να έχει αποτέλεσμα.

«Εγώ βλέπω ένα πρόσωπο που χαζεύω, είναι μία κούκλα. Από την άλλη, σε προσωπικό επίπεδο επειδή μου έρχονται κάποιες εικόνες, κάποια λεγόμενά της, την τελευταία φορά που τη συνάντησα από κοντά, δεν μπορώ. Μένω σε εκείνο και στον τρόπο που μιλούσε. Ήταν ένα πράγμα αδιανόητο για μένα. Ήταν σαν να έβλεπα μια γυναίκα όχι 22-25 χρονών άλλης λογικής και άλλης φύσης», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Ο Κωνσταντίνος Τσούρος θυμωμένος απευθύνθηκε στους τηλεθεατές λέγοντας:  «Ακριβώς Κωνσταντίνα μου, ο φακός δεν μπορεί να ξεγελάσει, αυτό λέμε όλοι. Δεν καταλαβαίνει τι λέει, λέει άλλα από εδώ, άλλα από εκεί. Ο κόσμος δεν ξέρει και δεν πιστεύει τι είχε γίνει. Επιτρέψτε μας, επειδή εμείς είμαστε σε αυτόν τον χώρο κι επειδή δεκάδες συνάδελφοί μας βρέθηκαν χωρίς δουλειά εξαιτίας της, γι’ αυτό λέμε και αυτά που λέμε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό και νομίζετε ότι έχουμε εμπάθεια. Δεν έχουμε εμπάθεια, απλά δεν ξεχνάμε. Δεν μπορεί να ξεχάσουμε το παρελθόν».

Το λόγο πήρε η Κλεοπάτρα Πατλάκη που με έντονο ύφος ανέφερε αρκετές λεπτομέρειες για το «πραγματικό» πρόσωπο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου:

«Όταν έμπαινε με τον σκύλο της και έλεγε στον παραγωγό πήγαινε τον σκύλο βόλτα, όταν χρησιμοποιούσε τους ανθρώπους ως υπηρέτες, δεν είναι κατεστημένο. Ένας άνθρωπος κρίνεται από το πώς αντιδρά όταν από τα χαμηλά βρίσκεται στα ψηλά. Την περίοδο που ήταν στα ψηλά δεν έδειξε και τον καλύτερο χαρακτήρα, δεν ήταν ψέματα όλα αυτά που γράφτηκαν και ειπώθηκαν και ήταν χειρότερη η αλήθεια» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Γιατί να μη μοιράσεις λίγο από το χρυσό καναβούρι που τρως και στους υπόλοιπους; Ανασφάλεια μπορεί να είχε, αλλά όταν την πληρώνουνε τόσοι άνθρωποι δεν είναι ανασφάλεια, είναι σκληρότητα. Ο ίδιος άνθρωπος ήταν η Κωνσταντίνα με εξουσία, ο ίδιος άνθρωπος είναι η Κωνσταντίνα τώρα που προσπαθεί να χτίσει ένα άλλο προφίλ. Να της συγχωρήσουμε το παρελθόν, αλλά όχι να το ξεχάσουμε, ούτε να το δικαιολογήσουμε όταν βρέθηκαν άνθρωποι χωρίς δουλειά, να κλαίνε νυχθημερόν και να λένε πώς θα πάω σήμερα στη δουλειά».

Δείτε το βίντεο: