Το μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη στους δύο στρατιωτικούς

Την δική του ευχή στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές στην Αδριανούπολη, έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο όπου βρίσκεται.

«Η σκέψη όλων μας είναι σήμερα κοντά σε αυτούς και τις οικογένειές τους. Τους λέμε να βρουν δύναμη στην πίστη τους, αλλά και στη στήριξη όλων μας. Σύντομα θα είναι ξανά κοντά μας» τόνισε αρχικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε: «Αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, παίρνουμε δύναμη από τις ρίζες μας, καθώς το Πάσχα συμβολίζει τη νίκη της ελπίδας, της ζωής, του φωτός, της αλήθειας. Ξέρω πως για πολλούς Έλληνες η ελπίδα της Ανάστασης ξεθωριάζει μέσα στη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν».

“Όπως αξίζει στην Ελλάδα”

Και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνέχισε λέγοντας: «Η σκέψη μας είναι κοντά τους κατά τις Άγιες τούτες Ημέρες. Γιατί με αλληλεγγύη και ομοψυχία, ενωμένοι και χωρίς αναίτιους διχασμούς, θα βγούμε όλοι μαζί από τη δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα. Αυτή είναι και η δική μου ευχή. Το φως της Ανάστασης θα δείξει το δρόμο για να προχωρήσουμε μπροστά με αυτοπεποίθηση, με υπερηφάνεια με αισιοδοξία. Όπως αξίζει στην Ελλάδα».