Το νέο Corsa-e διαθέτει πολλές επιλογές φόρτισης

Από την άνοιξη του 2020 θα κυκλοφορεί στην Ευρώπη το νέο Corsa-e, με πολλές επιλογές φόρτισης οι οποίες ξεκινούν από μία σειρά καλωδίων για σύνδεση σε πρίζες και σταθμούς φόρτισης, μέχρι επιτοίχιους πίνακες και έναν καινοτόμο “παγκόσμιο φορτιστή”.

Στη Γερμανία, το Corsa-e από την έκδοση Edition και πάνω είναι εξοπλισμένο στάνταρ με έναν τριφασικό ενσωματωμένο φορτιστή 11 kW. Σε χώρες όπου μία τριφασική πρίζα είναι λιγότερο διαδεδομένη, εναλλακτικά διατίθεται ένας μονοφασικός ενσωματωμένος φορτιστής 7,4 kW, που διατίθεται στάνταρ με το Corsa-e Selection. Επιπλέον, ο στάνταρ εξοπλισμός σε όλες τις εκδόσεις του Corsa-e επιτρέπει τη χρήση σταθμών ταχείας φόρτισης έως 100 kW.

Πέραν των ισχυρών ενσωματωμένων φορτιστών, το Corsa-e είναι συμβατό με όλες τις επιλογές φόρτισης, από οικιακές πρίζες και επιτοίχιους πίνακες μέχρι ταχυφόρτιση σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης. Οι πελάτες που προτιμούν την πιο βολική λύση της άμεσης και εύκολης επαναφόρτισης στο σπίτι χρησιμοποιούν στάνταρ καλώδιο τύπου “mode 2” για τη στάνταρ οικιακή πρίζα 1,8 kW. Αυτή περιλαμβάνει ένα καλώδιο συμβατό με  την κλασσική υποδομή ενέργειας της αγοράς. Οι πελάτες Opel μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων φορτιστών που περιλαμβάνονται στη γκάμας αξεσουάρ, ώστε να επιταχύνουν τη διαδικασία.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.