Το πρόγραμμα συναντήσεων και εκδηλώσεων του Στράτου Σιμόπουλου

Σε πλήθος εκδηλώσεων και συναντήσεων σε όλη την Θεσσαλονίκη συμμετέχει συνεχώς ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων κ. Στράτος Σιμόπουλος, ο οποίος επικοινωνεί τις θέσεις του για την ανάπτυξη της πόλης μας, αλλά και τις θέσεις της ΝΔ για τα κυρίαρχα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες.

Στα πλαίσια αυτά συναντήθηκε και συζήτησε πολιτικά με παιδικούς του φίλους από το Διοικητήριο στους οποίους παρουσίασε μία σειρά από προτάσεις του για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, αλλά και την εξέλιξη του έργου της ανάπλασης της πλατείας που ως ΓΓΔΕ δρομολόγησε.

Ως μέλος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) ο κ. Σιμόπουλος επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της κ. Βασίλη Πάππα και η συζήτηση μεταξύ τους περιστράφηκε γύρω από τα εθνικά θέματα.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο κ. Σιμόπουλος συζήτησε πολιτικά στην περιοχή της Τούμπας με φίλους του από τα «διαρκείας» του ΠΑΟΚ.

Ακόμη, συμμετείχε σε εκδήλωση εκπαιδευτικών για τα προβλήματα της εκπαίδευσης και τους παρουσίασε βίντεο με τις θέσεις του για τα θέματα της σχολικής στέγης στην Θεσσαλονίκη.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Σιμόπουλος βρέθηκε στην Ευκαρπία στις 18:30 (στον «Σταύρο», Αγίου Δημητρίου 2), και συζήτησε για τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών παρουσιάζοντας παράλληλα βίντεο για τις υποδομές στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Σήμερα τέλος ο κ. Σιμόπουλος θα παρευρεθεί σε ανάλογη εκδήλωση σε άλλο σημείο της δυτικής Θεσσαλονίκης (στις 18:00 στους Αμπελόκηπους, στο καφέ Tribal, Λοχαγού Ντουρμά 44).