Το MINI των βασιλικών μελλονύμφων για φιλανθρωπικό σκοπό!

H MINI δημιούργησε μια one-off έκδοση του τρίθυρου Htachback μοντέλου της προς τιμήν των μελλονύμφων Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ το οποίο θα δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ως μία από τις πλέον εμβληματικές φίρμες με βρετανικές καταβολές η ΜΙΝΙ, δεν θα μπορούσε να εξαιρέσει τον εαυτό της  από το γεγονός της χρονιάς για τους Βρετανούς, τον επικείμενο γάμο του πρίγκιπα Xάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, δημιουργώντας έτσι μια one-off έκδοση του τρίθυρου μοντέλου της προς τιμήν των μελλόνυμφων.

Σε ό,τι αφορά στην θεματική που επέλεξαν οι σχεδιαστές της ΜΙΝΙ για τη διακόσμηση του γαμήλιου ΜΙΝΙ συνδύασαν τα μοτίβα της Union Jack και της αστερόεσσας, προς τιμήν των χωρών καταγωγής των μελλόνυμφων ενώ φρόντισαν να το διανθίσουν με λεπτομέρειες που παραπέμπουν στο ζεύγος και στο ευτυχές γεγονός.

Ιδιαίτερες λεπτομέρειες της MINI για τους νεόνυμφους

Σε αυτές συγκαταλέγονται η φράση «Just Married» που προβάλλεται στο έδαφος από φώτα LED με το άνοιγμα των θυρών οδηγού και συνοδηγού, τα εκτυπωμένα από τρισδιάστατο εκτυπωτή αρχικά Η και M μαζί με μια καρδιά και βέρες στους δείκτες αλλαγής πορείας ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν επίσης τα ονόματα των μελλόνυμφων καθώς και οι ευχές της ΜΙΝΙ για το ζεύγος στο ταμπλό.

Σε ό,τι αφορά στις προοπτικές  του, το γαμήλιο ΜΙΝΙ θα δημοπρατηθεί και τα έσοδα κατά παραίνεση των μελλονύμφων θα διατεθούν για το ίδρυμα στήριξης παιδιών με HIV, (CHIVA).