Τσιμιτσέλης:”Δε βρισκόμαστε σχεδόν ποτέ με την Κατερίνα”

Συνέντευξη στο περιοδικό Grande παραχώρησε ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφο του, Κατερίνα Γερονικολού. 

Παρά τη βεβαρημένη σεζόν, ξέρω ότι το καλοκαίρι δεν θα ξεκουραστείς.

«Έχω αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να μην κάνω θέατρο το καλοκαίρι, θέλω να γεμίσω τις μπαταρίες μου γιατί κάθε χρονιά έχω την τύχη να έχω μια σεζόν με πολλές υποχρεώσεις και χρειάζομαι αγρανάπαυση. Έχω κι ένα παιδί που θέλω να περάσω ποιοτικό χρόνο μαζί του. Βέβαια, τον Ιούνιο, θα γυρίσω μια ταινία δικιάς μου παραγωγής. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά πράγματα, Έχω κάνει τη διασκευή και την προσαρμογή του σεναρίου και θα παίζω σ’ έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Κι από το φθινόπωρο, θα είμαι στο “Από Σμύρνη, Θεσσαλονίκη” της Μιμής Ντενίση που είναι κι αυτό μια πρόκληση για μένα γιατί τα τελευταία χρόνια παίζω συνήθως σε κωμωδίες κι αυτό θα είναι κάτι διαφορετικό».

Ξέρω ότι και στην ταινία σου αλλά και στη θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση, θα πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Γερονικολού. Φοβήθηκες μήπως η συνύπαρξη προκαλέσει φθορά στη σχέση;

«Μου αρέσει όλη η διαδικασία. Μου αρέσει που θα μοιράζομαι χρόνο. Είναι έτσι τα προγράμματα που δύσκολα βρίσκεις χρόνο. Πόσο μάλλον όταν είμαστε δύο ηθοποιοί που κάνουμε δύο διαφορετικά σήριαλ και δύο διαφορετικές θεατρικές παραστάσεις. Δεν βρισκόμαστε σχεδόν ποτέ με την Κατερίνα. Οπότε νομίζω πως θα είναι ωφέλιμο».