Τσιτσιπάς: «Είναι σημαντικό να ζω τη ζωή με ένταση»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το νέο «wonder kid» στο παγκόσμιο τένις, με τον Έλληνα αθλητή να παραχωρεί συνέντευξη με αφορμή την παρουσία του στο US Open.

Μιλώντας στους «Times», ο 20χρονος Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στα παιδικά χρόνια του, εστίασε στην ημέρα που ο πατέρας του στην Κρήτη τού έσωσε την ζωή από πνιγμό, ανέφερε πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζει τα πράγματα από τότε και μίλησε για την έντονη παρουσία του στα social media, αλλά και στο youtube με τη δημιουργία βίντεο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι σε ένα δωμάτιο και να παίζω video games. Προτιμώ να βγαίνω έξω και να δημιουργώ κάτι. Φυσικά, έχω περάσει και από την φάση που καθόμουν όλη την ημέρα μέσα σε ένα δωμάτιο και έπαιζα, αλλά τώρα πλέον δεν βρίσκω κάποιο νόημα σ’ αυτό. Υπάρχουν πολλά πράγματα εκεί έξω για να κάνεις και να ανακαλύψεις», είπε ο Τσιτσιπάς.

Μιλώντας για το σήμερα, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως κατάφερε να κάνει επάγγελμα το χόμπι του, κάτι που δεν είναι εύκολο στις ημέρες μας.

«Δεν έχουν πολλοί άνθρωποι την ευκαιρία να ταξιδεύουν. Γνωρίζω ανθρώπους που θέλουν πολύ να το κάνουν αυτό, αλλά δεν παίζουν τένις. Έτσι, μένουν στο σπίτι και κάνουν συνηθισμένες δουλειές. Νιώθω λοιπόν τυχερός που παίζω το άθλημα που αγαπώ και ταυτόχρονα ταξιδεύω σε όλα αυτά τα όμορφα μέρη. Είναι σημαντικό να μεγαλώνω όπως πρέπει και να ζω την ζωή με ένταση», υπογράμμισε.