Υπό κράτηση ο Μακ Γκρέγκορ, αφού «έσπασε» λεωφορείο! (vd)

Υπό κράτηση βρίσκεται ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, μετά τη σοκαριστική επίθεση που πραγματοποίησε μαζί με άλλα άτομα σε λεωφορείο που μετέφερε αθλητές του MMA.

Ο διάσημος αθλητής του UFC παραδόθηκε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, η οποία τον αναζητούσε για το περιστατικό που είχε λάβει χώρα τη Μεγάλη Πέμπτη, στο Μπρούκλιν.

Όπως φαίνεται και στα video που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο ιδιόρρυθμος Ιρλανδός, μαζί με μία ομάδα ανδρών, επιτέθηκε σε λεωφορείο με αθλητές, πετώντας καρέκλες και σίδερα, σπάζοντας τα τζάμια και τραυματίζοντας κάποιους από τους επιβαίνοντες σε αυτό.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης αναζητούσε τον 29χρονο αθλητή για το ντροπιαστικό περιστατικό, πριν τελικά ο ίδιος παραδοθεί στις αρχές λίγες ώρες αργότερα.

Όπως έκανε γνωστό εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Μακ Γκρέγκορ αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες για επίθεση και μία για εγκληματική δραστηριότητα.

Πώς… εξερράγη ο Μακ Γκρέγκορ

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Μπρούκλιν, όπου διεξάγεται το event UFC 223. Η επίθεση… οφείλεται στην κόντρα που έχει ο φίλος του Μακ Γκρέγκορ, Αρτέμ Λομπόφ, με τον Καμπίμ Νουρμαγκομέντοφ.

Μετά το συμβάν, ο ισχυρός άνδρας του UFC, Ντάνα Γουάιτ, έκανε γνωστό ότι ο Λομπόφ τέθηκε εκτός τουρνουά, το οποίο γενικότερα βρίσκεται στον «αέρα», καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση της υγείας των αθλητών που βρίσκονταν στο λεωφορείο την ώρα της επίθεσης.

Σίγουρα, πάντως, έχει τραυματιστεί ο Μάικλ Κιέζα, ο οποίος έχει κοπεί σε πολλά σημεία στο πρόσωπο, ενώ στο μάτι έχει χτυπήσει ο Ρέι Μποργκ.

Δείτε videos από την επίθεση:

https://www.youtube.com/watch?v=O_qHiqmz_4Q