Υπό την επίβλεψη Μελισσανίδη οι εργασίες στην «Αγιά Σοφιά» (video)

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (15/3) έπεσαν τα πρώτα μπετά, η πρώτη πλάκα, κάτι που σημαίνει πως σιγά-σιγά το όνειρο των φίλων της ΑΕΚ αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Ο Μελισσανίδης στα έργα

Είναι χαρακτηριστικό πως «το παρών» στις σημερινές εργασίες έδωσε και ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ήθελε προσωπικά να επιβλέψει την πρόοδο. Ακολούθησε σύσκεψη στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας με τους υπεύθυνους της Dimand, της Ερμωνάσσα και της Βαγενάς Τεχνική Εταιρείας που έχουν αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου.

ΑΥΡΙΟ (16/3) ΜΕ ΛΑΜΙΑ

Σήμερα διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες σε ό,τι έχει να κάνει με το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η ΑΕΚ αύριο, Παρασκευή (16/3). Ο Μανόλο Χιμένεθ, θέλοντας να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ζήτησε τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης. Η “Ένωση”, λοιπόν, θα αντιμετωπίσει αύριο στις 18:00 στο ΟΑΚΑ, κεκλεισμένων των θυρών, τη Λαμία.

Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με εξαίρεση τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που για μία ακόμη ημέρα συνέχισε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.