«Φθαρμένα υλικά» χαρακτήρισε τους συνυποψηφίους του ο Κυριζίδης

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Εφραίμ Κυριζίδης, στους υπόλοιπους συνυποψήφιούς του, που διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο.

Μιλώντας σε συνάντηση δημοσιογράφων, ο κ. Κυριζίδης, δήλωσε ότι «με φθαρμένα “υλικά” δεν μπορούμε να συζητήσουμε για τη Θεσσαλονίκη των επόμενων ετών. Πρέπει να βρεθούν νέα άτομα».

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι το επόμενο διάστημα θα συνεχίσει τις επαφές, ενώ προς τα τέλη Ιανουαρίου 2019 θα ανακοινώσει ένα μέρος των προσώπων που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιό του.

Για την Κατερίνα Νοτοπούλου είπε πως είναι «παιδί του κομματικού σωλήνα», ενώ χαρακτήρισε «κομματικές» τις υποψηφιότητες των Νίκου Ταχιάου και Γιώργου Ορφανού.

Ο κ.Κυριζίδης, υποστήριξε πως δεν τον «προβληματίζουν» οι πολλοί υποψήφιοι από τον χώρο της κεντροδεξιάς που κατεβαίνουν στις εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν με προβληματίζουν γιατί πιστεύω ότι εκπροσωπούν το παλιό. Άνθρωποι που έχουν απασχολήσει την πόλη τρεις και τέσσερις δεκαετίες πιστεύω ότι έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Χρειάζονται νέες ιδέες», τόνισε.

Πρόσθεσε, επίσης, πως μετεκλογικά θα χρειαστούν συνεργασίες και πως ο ίδιος δεν αποκλείει συζητήσεις με κανέναν υποψήφιο.