Τι εννοεί η… φιλόσοφος Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; (pic)

Με ανοικτό το στόμα άφησε τους followers της στο Instagram –και εμάς- η… φιλόσοφος Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην… Survivor ανέβασε μία φωτογραφία της και τη συνόδευσε με ένα… φιλοσοφημένο κείμενο για τη «δύναμη της θέλησης και της πίστης», μια «διπλή γέννηση», «πολλές σκέψεις και όνειρα».

Μάλιστα, πλαισίωσε την ανάρτησή της με το hashtag «PhilosopherOfRhodes (φιλόσοφος της Ρόδου) και μας έκανε να αναρωτιόμαστε ποιος… έκλεψε την Κωσταντίνα των πρωινών εκπομπών που αγαπήσαμε και την αντικατέστησε με μια άλλη, πιο… λόγια εκδοχή της!

Τι έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

«Σύμφωνα με ένα πανάρχαιο δόγμα τα πάντα στον κόσμο έχουν μια διπλή γέννηση! Πρώτα γεννιούνται στο μυαλό μας και ύστερα σε αυτό που αποκαλούμε “εξωτερική πραγματικότητα”!

Σε αυτό το σημείο βρέθηκα τυχαία 10 χρόνια πριν όταν ήμουν περίπου 20 ετών και σταμάτησα να βγάλω μια φωτογραφία… κουβαλώντας πολλές σκέψεις και όνειρα…

Μετά από τόσα χρόνια πέρασα σήμερα και έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα… Πέρασαν τόσες σκέψεις από το μυαλό μου με την πιο σημαντική να κυριαρχεί: ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ!

Όπου κοιτάς… εκεί πας!».

Σύμφωνα με ένα πανάρχαιο δόγμα τα πάντα στον κόσμο έχουν μια διπλή γέννηση! Πρώτα γεννιούνται στο μυαλό μας και ύστερα σε αυτό που αποκαλούμε “εξωτερική πραγματικότητα” ! Σε αυτό το σημείο βρέθηκα τυχαία 10 χρόνια πριν όταν ήμουν περίπου 20 ετών και σταμάτησα να βγάλω μια φωτογραφία..κουβαλώντας πολλές σκέψεις και όνειρα.. Μετά από τόσα χρόνια πέρασα σήμερα και έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα..πέρασαν τόσες σκέψεις από το μυαλό μου με την πιο σημαντική να κυριαρχεί: ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ! Όπου κοιτάς..εκεί πας! #ΚατιΔικαΜου #PhilosopherOfRhodes #??‍♀️

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on