Επίθεση στον Γιώργο Καμίνη εξαπέλυσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης

Για μικροκομματικές λογικές κατηγορεί τον Γιώργο Καμίνη ο Αλέκος Φλαμπουράρης, υποστηρίζοντας πως ο δήμαρχος Αθηναίων σκιαγραφεί «ανάμεσα στη δίκη προθέσεων και τη συνωμοσιολογία». 

Αφορμή για την επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων αποτέλεσε η άρνησή του να συμμετάσχει στην Ανάπλαση ΑΕ.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο Αλέκος Φλαμπουράρης:

«Δυστυχώς ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης:

α) Επειδή τα τελευταία χρόνια δεν έχει δοθεί, έστω μία ανάσα στην πόλη και όλοι όσοι ζουν στην Αθήνα υφίστανται καθημερινά τις πολύ άσχημες συνθήκες

β) αντίθετα, βλέπει ότι η Κυβέρνηση, που στόχο έχει να συντονίζει Υπουργεία – Περιφέρεια – Δήμο, δημιουργώντας τον φορέα για την Ανάπλαση της Αθήνας, θα ξεκινήσει ένα συνεχή αγώνα για να επαναφέρει την Αθήνα σε ανθρώπινες συνθήκες, ως ένα κέντρο πολιτισμού, Δημοκρατίας, νέας επιχειρηματικότητας και εμπορίου, που θα ξαναποκτήσει ζωή με ασφάλεια.

Γι’ αυτούς τους λόγους, παραβλέποντας ότι έχει εκλεγεί για να υπηρετεί τους κατοίκους, επιλέγει, σκιαμαχώντας ανάμεσα στη δίκη προθέσεων και τη συνωμοσιολογία, δυστυχώς ακολουθώντας μικροκομματικές λογικές, χρησιμοποιώντας ψευδέστατες και μη ανταποκρινόμενες στο περιεχόμενο του νόμου καταγγελίες, αρνείται να συμμετάσχει.

Τον καλούμε για μία ακόμα φορά να συμβάλλει σ’ αυτή την εθνική προσπάθεια, όπου η αδυναμία ή η δύναμη, η ικανότητα ή η ανικανότητα, όλων αυτών των χρόνων θα αποδειχθεί».