Φοιτήτρια γδύθηκε στο αμφιθέατρο όταν σχολιάστηκε η αμφίεσή της!

Τα απρεπή σχόλια μιας καθηγήτριας για την εμφάνιση μιας φοιτήτριας κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης, προκάλεσαν την άμεση και πρωτότυπη αντίδραση της δεύτερης, που δεν δίστασε να κάνει δημόσια στριπτίζ.

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε, λοιπόν,  μια νεαρή διδακτορική φοιτήτρια από το πανεπιστήμιο Κορνέλ για να διαμαρτυρηθεί για τα προσβλητικά κι υποτιμητικά σχόλια της επιβλέπουσας καθηγήτριάς της σχετικά με το μήκος της φούστας της.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Πιο αναλυτικά, η  Λετίσια Τσάι αποφάσισε να βγει κυριολεκτικά από τα ρούχα της κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της διπλωματικής της εργασίας μπροστά σε δεκάδες άλλους φοιτητές και καθηγητές, θέλοντας να απαντήσει σε προγενέστερα υποτιμητικά σχόλια της καθηγήτριάς της σχετικά με την αμφίεσή της κατά τη διάρκεια πρόβας.

Φοιτήτρια γδύθηκε στο αμφιθέατρο όταν σχολιάστηκε η αμφίεσή της!

Συγκεκριμένα, η Rebekah Maggor, καθηγήτρια κινησιολογίας της Τσάι, είχε επικρίνει το μήκος της φούστας της νεαρής φοιτήτριας, λέγοντας πως επιδιώκει να στρέψει την προσοχή των ανδρών θεατών σε εκείνη κι όχι σε όσα παρουσίαζε. Μάλιστα, η καθηγήτρια ενημέρωσε και την μητέρα της φοιτήτριας για την αμφίεση της κόρης της, ενώ προχώρησε και σε άλλες προσβλητικές ατάκες, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια της Τσάι.

Όμως, η απάντηση της νεαρής ήταν πληρωμένη, καθώς λίγες ημέρες αργότερα, κατά την επίσημη παρουσίαση της εργασίας της σε αμφιθέατρο του πανεπιστημίου, η Τσάι έμεινε μόνο με τα εσώρουχα, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή της προς τα σεξιστικά σχόλια της καθηγήτριας.

Όπως είναι φυσικό, οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν η 27χρονη άρχισε να γδύνεται εντός της αίθουσας, ενώ αξίζει να αναφέρουμε, όπως αργότερα έγινε γνωστό, η καθηγήτρια απολογήθηκε για τα απρεπή σχόλιά της.