Αποθέωση και στη Στοκχόλμη για την Ελένη Φουρέιρα! (vd)

Τα πλήθη εντυπωσίασε στην Στοκχόλμη η Ελένη Φουρέιρα, προσθέτοντας στο «βιογραφικό» της, ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση με το παρουσιαστικό της!

Η «βασίλισσα» της ελληνικής pop ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν, το βράδυ της Πέμπτης, στο Europride, την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εκδήλωση για την LGBT κοινότητα που διεξάγεται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Ευρώπης.

Οι χιλιάδες θεατές που είχαν συγκεντρωθεί στο Östermalms IP, όπου έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1912, την υποδέχθηκαν θερμά και εκείνη ερμήνευσε και χόρεψε το «Fuego» με τον μοναδικό της τρόπο, ενώ τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη, τόσο στην Eurovision, όπου η Σουηδία έδωσε το 12αρι της στην Κύπρο, όσο και στη συνέχεια.

Λίγο πριν ανέβει στο stage, η Ελένη τελειοποίησε την εμφάνισή της, αλλά και έκανε κάποιες από τις κινήσεις τις εντυπωσιακής της χορογραφίας, με την οποία ξεσηκώνει ακόμα περισσότερο το κοινό!

Στο μεταξύ, το music video του νέου της τραγουδιού «Caramela», το οποίο «ντύνει» την ταινία «Αιγαίο SOS», συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο YouTube: μέσα σε περίπου 48 ώρες από την κυκλοφορία του ξεπέρασε τις 400.000 προβολές, ενώ βρίσκεται στο top5 των τάσεων του YouTube και, μάλιστα, είναι το μοναδικό ελληνικό μουσικό video στα πρώτα δέκα της κατάταξης!

Δείτε video από την εμφάνισή της στη Στοκχόλμη: