Φουρέιρα: Η πιο «καυτή» της φωτογράφιση στο Instagram (pics)

Το 2018 ήταν αναμφισβήτητα το έτος εκτίναξης της καριέρας της Ελένης Φουρέιρα, τόσο σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και στην Ευρώπη.

Η τραγουδίστρια απέκτησε εκατοντάδες χιλιάδες νέους φανς σε όλη την Ευρώπη μετά την υπερεπιτυχημένη εκπροσώπηση της Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Μετά τον Μάιο και μέσα στο καλοκαίρι ακολούθησαν δεκάδες εμφανίσεις, τιμητικές διακρίσεις και μία μεγάλη περιοδεία του Fuego ανά την Ευρώπη. Η Ελένη πέρασε ίσως το πιο κουραστικό καλοκαίρι της ζωής της αλλά όσα κέρδισε μέσα σε αυτούς τους μήνες είναι ανεκτίμητα.

Μετά από πολύ καιρό ήρθε η στιγμή της ξεκούρασης και της, έστω και για λίγες στιγμές, χαλάρωσης της καλλιτέχνιδος χωρίς να ξεχάσει όμως τους χιλιάδες ακόλουθούς της που την στήριξαν όσο κανείς αυτήν την περίοδο.

Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε με μπικίνι – φωτιά στην παραλία και ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκαλώντας έναν μικρό… χαμό στα likes τα οποία μέσα σε λίγες ώρες έφτασαν σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες.

Δείτε τις φωτογραφίες με το αψεγάδιαστο κορμί της Ελένης: