Φυτεία με 1.124 δενδρύλλια κάνναβης κοντά στον Αξιό

Μεγάλη φυτεία, με περισσότερα από 1.100 δενδρύλλια κάνναβης, εντόπισαν οι αρχές σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, μεταξύ Γέφυρας και Προχώματος, κοντά στον Αξιό ποταμό.

Μάλιστα, προχώρησαν και στη σύλληψη ενός 36χρονου αλλοδαπού για καλλιέργεια κάνναβης, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται ακόμα δύο άντρες, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, ηλικίας 24 και 25 ετών αντίστοιχα.

Στη φυτεία εντοπίστηκαν ο 36χρονος μαζί με τα άλλα δύο άτομα. Η φυτεία αποτελείτο από 1.124 δενδρύλλια κάνναβης, με ύψος που έφτανε έως τα τρία μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και το σύστημα ποτίσματος (μηχανή άντλησης νερού, λάστιχο ποτίσματος), που αντλούσε νερό από τον Αξιό, δύο ηλεκτρονικοί μετρητές, διάφορα εργαλεία και φυτοφάρμακα.

Σε μικρή απόσταση από τη φυτεία εντοπίστηκε σκηνή, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους επτά κιλών και 50 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.