Φώφη Γεννηματά: «Ντέρμπι για τρεις οι επόμενες βουλευτικές εκλογές»

Ντέρμπι για τρεις χαρακτήρισε τις επόμενες εθνικές εκλογές η Φώφη Γεννηματά από τη Θεσσαλονίκη, όπου μίλησε σε πολιτική συγκέντρωση στελεχών του Κινήματος Αλλαγής.

«Εμείς δεν είμαστε ο τρίτος πόλος, είμαστε ο μόνος δρόμος και το μήνυμα αυτό, ηχηρό, αποφασιστικό, εγερτήριο φθάνει καθημερινά από τα στελέχη μας σε όλη την Ελλάδα ότι αισθάνονται πρώτα Κίνημα Αλλαγής και μετά ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ΔΗΜΑΡ, ΕΔΕΜ, Κινήσεις πολιτών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο καθένας δεν είναι περήφανος για την πορεία του και τη διαδρομή του. Αυτή η αντίληψη μας εμπνέει και στην κορυφή. Είναι το αίσθημα της κοινής αποστολής. Οτιδήποτε άλλο θολώνει το μήνυμά μας», σημείωσε.

Διαβεβαίωσε επίσης τους παρευρισκόμενους ότι το Κίνημα Αλλαγής θ΄ ανταποκριθεί, θα φανεί αντάξιο της απόφασης της κοινωνικής του βάσης να προχωρήσουν όλοι μαζί και παράλληλα επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι μάταια πασχίζουν να συντηρήσουν τον διχαστικό διπολισμό.

Η κα. Γεννηματά επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας ότι προβαίνει σε «κοροϊδία χωρίς όρια», ενώ χρέωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι υπόσχεται «ανάπτυξη και πλούτο για τους ισχυρούς και τους λίγους».

Όπως τόνισε: « ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν κάθε λόγο να μας φοβούνται. Η ώρα της Αλλαγής πλησιάζει. Εμείς δεν είμαστε ο τρίτος πόλος, αλλά ο μόνος δρόμος!» τόνισε, προσθέτοντας πως «δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα των άλλων».

«Δεν είναι όνειρό μας ο ρόλος του πολιτικού μπαλαντέρ»

«Δεν είναι όνειρό μας ο ρόλος του πολιτικού μπαλαντέρ”, διαμήνυσε. Και εξήγησε: «Έχουμε χαράξει μια αυτόνομη πορεία και είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε την πορεία αυτή σταθερά και αμετάκλητα. Είμαστε εδώ παρόντες και μάχιμοι για ό,τι υπαγορεύει το συμφέρον του λαού και του τόπου. Έτοιμοι να εγγυηθούμε με τη δική σας δύναμη, την πολιτική σταθερότητα και την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου. Φεύγουμε μπροστά, κι αφήνουμε πίσω ό,τι μας κρατά στο χθες. Φεύγουμε μπροστά για ένα καλύτερο αύριο, με τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή. Προχωράμε και θα νικήσουμε».