Χρήστου: «Χαίρομαι πολύ για το πανελλήνιο ρεκόρ,φεύγω ικανοποιημένος από το Παγκόσμιο»

ροη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΣΑΤ

Την 8η θέση στον πρώτο τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ανδρών της καριέρας του κατέλαβε ο Απόστολος Χρήστου. Ο 23χρονος πρωταθλητής τερμάτισε σε 24.75, καταρρίπτοντας το στοιχειωμένο πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε ο Άρης Γρηγοριάδης εδώ και ακριβώς δέκα χρόνια, όταν στη Ρώμη την 1η Αυγούστου του 2009 είχε τερματίσει σε 24.77. Μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Απόστολο Χρήστου, που έδειξε ότι μπορεί να πετύχει ακόμη πιο σπουδαία πράγματα στο μέλλον.

«Χαίρομαι πολύ για το πανελλήνιο ρεκόρ, κατέβασα την ατομική μου επίδοση μετά από δύο χρόνια και φεύγω ικανοποιημένος από το Παγκόσμιο. Μια εμπειρία τελικού είναι πάντα πολύ σημαντική και πιστεύω θα με βοηθήσει στο μέλλον. Άλλωστε, αυτούς τους αντιπάλους θα αντιμετωπίσω και στο Τόκιο, οπότε είναι καλό που αγωνίστηκα εδώ μαζί τους. Ο τελικός απολογισμός δεν είναι ούτε θετικός ούτε αρνητικός, κάπου ενδιάμεσα βρίσκεται. Ο τελικός δεν ήρθε στα 100μ. που είναι το αγώνισμά μου, είναι θέμα χρόνου πιστεύω».

Το χρυσό στον τελικό των 50μ. υπτίου πήρε ο Νοτιοαφρικανός Βάντελ με 24.43, το ασημένιο ο Ρώσος Ρίλοφ με 24.49 και το χάλκινο ο συμπατριώτης του Κολέσνικοφ με 24.51.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυλαία με πανελλήνιο ρεκόρ από τον Χρήστου!

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.