Χρηστίδης: «Ακόμα περιμένουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις δηλώσεις Κατσίκη»

Σκληρή κριτική εναντίον της κυβέρνησης άσκησε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος σχολίασε τα αργά αντανακλαστικά που έχει επιδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ, σ’ ότι αφορά την σημερινή ομιλία του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη στη Βουλή, για το ν/σ που αφορά την ομοφυλοφιλία.

«Το Μέγαρο Μαξίμου και οι λαλίστατοι υπουργοί χρησιμοποιούν δύο μέτρα και δύο σταθμά, όταν μιλάμε για ηθική στην πολιτική. Είναι περίεργο πως σε κάποιες περιπτώσεις το Μέγαρο Μαξίμου βιάζεται να το παίξει δικαστήριο και σε κάποιες άλλες ξεχνάει να μιλήσει» τόνισε αρχικά ο Π. Χρηστίδης και πρόσθεσε: «Αυτό είναι κάτι το οποίο υποδηλώνει την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να παίζει με τους θεσμούς κατά το δοκούν. Βγαίνουν διαρκώς στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία το Μέγαρο Μαξίμου ξεχνά να σχολιάσει και αυτό είναι κάτι το οποίο οι Έλληνες πολίτες το παρατηρούν με εξαιρετικό ενδιαφέρον από ένα κόμμα το οποίο δεν βγήκε καλά – καλά να καταδικάσει αυτά τα οποία είπε ο κ. Κατσίκης».

“Για την καρέκλα δεν θέλουν να διαταράξουν τίποτα”

Και ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής κατέληξε λέγοντας ότι η κυβέρνηση «με τους ΑΝΕΛ μοιράζονται την καρέκλα και μπροστά στη συμφωνία την οποία έχουν κλείσει για τη νομή της καρέκλας και της εξουσίας δεν θέλουν να διαταράξουν τίποτα».