Χρηστίδης για μέτρα Τσίπρα: «Να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι»

Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο Παύλος Χρηστίδης, αναφερόμενος στα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από το Ζάππειο, το απόγευμα της Τρίτης (7/5).

«Ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρεται ως Dr Τζέκυλ και Mr Χάιντ. Το πρωί βγαίνει και δίνει μάχες για την Αριστερά και το βράδυ ακολουθεί τις ελίτ και περνά χρόνο μαζί τους. Το πρωί βγαίνει κατακρίνει τις ΗΠΑ και το απόγευμα συναντάται με χαρά με τον κ. Τραμπ. Το πρωί καταδικάζει την κ. Μέρκελ  και το βράδυ συναντάει την κ.  Μέρκελ και κάνει ότι του πει. Αυτός δεν είναι ένας δρόμος με τον οποίο μπορεί να προχωρήσει το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Αυτή η υποκρισία μας έχει στοιχίσει, η ενοχή που νιώθει ο κ. Τσίπρας για όλα όσα αποδεικνύονται για τις διακοπές του είναι αυτό που τον οδήγησε να κάνει και την έκτακτη συνέντευξη τύπου. Όλοι πρέπει να ξέρουμε που κάνει ο κάθε πρωθυπουργός διακοπές για να μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας», δήλωσε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

«Το πρόβλημα είναι ότι την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλες δυσκολίες. Οι άνθρωποι του μόχθου δεν βρίσκουν λύση στα προβλήματά τους και τα χθεσινά μέτρα είναι “να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι”», πρόσθεσε ο Π. Χρηστίδης.