«Χρυσό» deal της ΠΑΕ ΑΕΚ με εταιρεία ένδυσης

Σε μία σπουδαία συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία ένδυσης Capelli ήρθε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Το «χρυσό» deal αναμένεται να αποφέρει στον «Δικέφαλο» το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η συμφωνία θα έχει τριετή διάρκεια, με προοπτική επέκτασης της συνεργασίας για επιπλέον δύο έτη.

Η Capelli, λοιπόν, θα τυπώνει και τις τρεις εμφανίσεις της ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια, ενώ απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για την τυπική έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη Nike

Την Τετάρτη (6/6), εξάλλου, η ΠΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τη Nike, προαναγγέλλοντας, ουσιαστικά, τη συμφωνία με τη νέα εταιρεία ένδυσης. Η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η εταιρία αθλητικού ιματισμού NIKE ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της χορηγικής τους σύνδεσης.

Τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές περιόδους η παρουσία της NIKE σηματοδότησε ιδιαίτερα επιτυχημένες πτυχές της αγωνιστικής παρουσίας μας, αλλά και σημαντικά επιτεύγματα της σύγχρονης ιστορίας μας, όπως η επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 24 χρόνια, η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος 2016, αλλά και η επάνοδος της ομάδας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παράλληλα, η συνεργασία μας σήμανε και την επανεκκίνηση της εμπορικής δραστηριότητας της ομάδας μας σε επίπεδο χονδρικής και λιανικής, ενώ τα προϊόντα της ΝΙΚΕ με το σήμα της ΑΕΚ σημείωσαν ρεκόρ πωλήσεων και προτιμήθηκαν μαζικά από τους φιλάθλους μας.

H ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά την εταιρία NIKE για την άψογη και αρμονική τριετή  συνεργασία μας».