ΙΝΤΙΜΕ

ΧτΠ: Νεκρός και ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το «Χαμόγελο του Παιδιού» επιβεβαιώθηκε και επίσημα ο θάνατος του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου, ο οποίος από την περασμένη Δευτέρα αγνοείτο και αναζητούνταν από τους συγγενείς του.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Στις 28/7/2018, στις 15.00 ενημερωθήκαμε από την μητέρα του Δημήτρη Αλεξόπουλου ότι ο γιος της ο οποίος αγνοούνταν από το Μάτι Αττικής, ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς.

Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσα ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση καθώς δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία που να συνηγορούν το αντίθετο. Οι έρευνες του Πυροσβεστικού Σώματος κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια των κοριτσιών και θα βρίσκεται κοντά τους σε οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του 13χρονου επικοινώνησε με το τηλεοπτικό κανάλι Star και υποστήριξε ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, με την οποία ήταν μαζί ο 13χρονος σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου».