Χτύπησε το γιο της με ηλεκτρικό ρεύμα γιατί δεν πήγαινε στην εκκλησία!

Ιδιαίτερα ανεπτυγμένες σχέσεις με την θρησκεία φάνηκε πως είχε μια 40χρονη μητέρα από την Αριζόνα και το ίδιο απαίτησε να κάνει κι ο 16χρονος γιος της καθώς δε δίστασε να χτυπήσει το γιο της με ηλεκτρικό ρεύμα επειδή δεν πήγαινε στην εκκλησία (μέρες που ήταν!).

Πιο αναλυτικά, ο 16χρονος δεν έδειξε καμία διάθεση να σηκωθεί από το κρεβάτι του το πρωί της Κυριακής (όταν γιορτάστηκε το Πάσχα των Καθολικών) και η μητέρα του εισέβαλε οργισμένη στο δωμάτιο του κρατώντας ένα όπλο ηλεκτρικής κένωσης (taser) και «κεραυνοβόλησε» τον έκπληκτο νεαρό!

Από την άλλη πλευρά, η υπόθεση δεν έμεινε εκεί καθώς ο 16χρονος ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν, ενώ η μητέρα του συνελήφθη λίγο αργότερα.

Τι δήλωσε η μητέρα

Σε δηλώσεις της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και ενώπιον του δικαστηρίου η 40χρονη υποστήριξε ότι χρησιμοποίησε μόνο την δόνηση του πιστολιού, όμως οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τον 16χρονο εντόπισαν δύο σημάδια από εγκαύματα στο δεξί του πόδι.

Η βαθιά θρησκευόμενη, όμως, μητέρα δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας καθώς μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό υποστήριξε πως το μόνο που έκανε ήταν να ανοίξει την συσκευή και να φωνάξει «Ξύπνα! Είναι η μέρα του Χριστού. Δεν νομίζω ότι έκανα τίποτα κακό. Κατά τη γνώμη μου ο Θεός πρέπει να αποτελεί πάντα προτεραιότητα, και απλώς δίδαξα στον γιο μου να σκέφτεται πρώτα Εκείνον και μετά όλα τ’ άλλα».