Χωρίζουν αφού δεν παντρεύονται Αραβανή – Οικονομόπουλος;

Εδώ και λίγο καιρό φήμες θέλουν την Ευαγγελία Αραβανή και το Νίκο Οικονομόπουλο να τραβούν χωριστούς δρόμους.

Οι δυο τους ήταν περίπου ένα χρόνο μαζί και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι, με την γνωστή παρουσιάστρια να μη χάνει καμία εμφάνιση του αγαπημένου της στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, φαίνεται πως οι δυο τους χώρισαν οριστικά, με την Ευαγγελία πριν από τρεις εβδομάδες περίπου να φεύγει από το σπίτι του τραγουδιστή που συζούσαν τους τελευταίους μήνες και να επιστρέφει στο δικό της σπίτι στον Πειραιά.

Όπως διαβάζουμε, τα σύννεφα άρχισαν να εμφανίζονται λίγο πριν τα Χριστούγεννα όταν με αφορμή την έλευση του νέου έτους σε συζήτησή τους άρχισαν να αναφέρονται στο κοινό τους μέλλον.

Βλέπεις, σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού, η Ευαγγελία σκεφτόταν σοβαρά την απόκτηση οικογένειας, ενώ από την άλλη ο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, «ούτε φυσικά είναι από τους ανθρώπους που θα έταζαν γάμο μόνο και μόνο για να την καθησυχάσει και να σταματήσει η συζήτηση», όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά και τους δύο.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί και, φυσικά, δεν δίστασε να το εκφράσει στον σύντροφό της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δηλώσει πόσο παραδοσιακή γυναίκα είναι στο κομμάτι της οικογένειας.

Τελικά, φαίνεται πως η πρώην Σταρ Ελλάς έδωσε τελεσίγραφο στον δημοφιλή τραγουδιστή πως ή κάνουν το επόμενο βήμα ή χωρίζουν.

Μένει να επιβεβαιωθεί αν όντως αποφάσισαν να χωρίσουν.