Χ. Ρώμας: «Ανυπομονώ να ξαναδούλεψω μαζί με όλους»

Αυτή τη περίοδο ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Ρώμας παράλληλα με το θέατρο έχει στα σκαριά την επανεμφάνιση του «Καφέ της Χαράς».

«Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα! Εγώ, η Αννα και οι υπόλοιποι συντελεστές είμαστε χαρούμενοι που θα το κάνουμε. Θα είναι οι ήρωες 13 χρόνια μετά. Κάποιοι… ιδιαίτεροι λόγοι θα τους φέρουν πάλι κοντά. Θα είναι φρέσκο και vintage μαζί. Ανυπομονώ να ξαναδούλεψω μαζί με όλους. Πιστεύω, τελικά, ότι επανέρχομαι την πιο κατάλληλη στιγμή», λέει στο Secret.

Όσο για το πώς βλέπει το τηλεοπτικό τοπίο;

«Είναι ευχάριστο που η μυθοπλασία παίρνει πάλι πόντους. Είναι το μόνο είδος τηλεόρασης που μπορεί να άπτεται της Τέχνης. Αυτό που δεν βλέπω με τίποτα είναι τα trash realities. Μου φαίνεται λυπηρό νέοι τηλεθεατές να βλέπουν κάποιους αργόσχολους, συχνά χαμηλής νοημοσύνης και οπωσδήποτε μηδενικής κουλτούρας, που κλείνονται σε ένα σπίτι και χαριεντίζονται. Βλέπω κάθε μέρα κάποιο δελτίο ειδήσεων. Η επικαιρότητα με απασχολεί, γιατί θέλω να είμαι ενεργός πολίτης και στις επάλξεις για ένα καλύτερο αύριο», λέει ο Χ. Ρώμας στο Secret.

Δείτε επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μεταμφιέστηκε σε… άνδρα! (pics)