Ψωμιάδης: «Παραλήρημα» η ομιλία Τσίπρα

Την δική του απάντηση στην αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς το πρόσωπό του, στην ομιλία του στην Θεσσαλονίκη, στο Παλαί ντε Σπορ, έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Από την πλευρά του, ο Ψωμιάδης, με ανακοίνωση που εξέδωσε, μεταξύ άλλων κάλεσε τους πολίτες, να σταθούν απέναντι στην «αήθη επίθεση».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Με δρόμους κλειστούς, με χιλιάδες αστυνομικούς σε όλη την πόλη, σε ένα άδειο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, παρά την κινητοποίηση ολόκληρου του κομματικού μηχανισμού με εισαγόμενους κλακαδόρους από την Αθήνα, ο κύριος Πρωθυπουργός μου επιφύλαξε την εξαιρετική τιμή να αναφερθεί στο πρόσωπο μου.

Το έπραξε μάλιστα για δεύτερη φορά σε δύο μήνες, κάτι που σημαίνει πως είμαστε πολύ μπροστά στις δημοσκοπήσεις… Τον διαβεβαιώνω πως θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνει!

Στο παραλήρημα του απαντούμε με πράξεις, με το έργο μας, που αναγνωρίστηκε επανειλημμένα από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Είναι οι ίδιοι πολίτες που στις δημοτικές εκλογές θα δώσουν στους επαγγελματίες του εθνομηδενισμού, στους πιο υπάκουους υπαλλήλους των Βρυξελλών, στους κονφερασιέ της παγκοσμιοποίησης, μια ακόμη ηχηρή απάντηση.

Καλώ όλους τους πατριώτες Έλληνες και Ελληνίδες να σταθούν στο πλευρό μας, απέναντι στην αήθη αυτή επίθεση».