Νέο «πλήγμα» για την Ωνάση: Παντρεύεται ο Αλβάρο

Απανωτά τα «χτυπήματα» για την Αθηνά Ωνάση, η οποία μετά από έναν επώδυνο χωρισμό με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, ετοιμάζεται να τον δει να παντρεύεται τη Βραζιλιάνα παρουσιάστρια Ντεβίζ Σεβέρο.

Ο πρώην σύζυγος της διάσημης κληρονόμου το έχει πάρει απόφαση και ήδη προετοιμάζεται να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στην Πορτογαλία παντρεύεται ο Αλβάρο

Ο ίδιος, εξάλλου, αποκάλυψε σε συνέντευξή του, ότι ο γάμος του με τη Βραζιλιάνα δημοσιογράφο πρόκειται να γίνει στην Πορτογαλία.

«Αγαπάμε αυτή τη χώρα και εγώ έχω πορτογαλικό διαβατήριο. Έχουμε ήδη διαλέξει εκκλησία και περιμένουμε να ορίσουμε την τελική ημερομηνία. Αλλιώς, ο ιερέας θα έρθει στο ξενοδοχείο για την τελετή», δήλωσε σχετικά.

Στην Ελλάδα το ταξίδι του μέλιτος

Όπως αναφέρει ο βραζιλιάνικος Τύπος, ο γάμος του γνωστού ιππέα θα γίνει πιθανότατα στις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ το ταξίδι του μέλιτος θα γίνει στα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα στο Ιόνιο. «Στις θάλασσες του Ωνάση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Το ζευγάρι θα κάνει κρουαζιέρα με θαλαμηγό ενός Γάλλου δισεκατομμυριούχου και θα φτάσει μέχρι τη Λευκάδα. Το μεγάλο ερώτημα που ιντριγκάρει τους πάντες, είναι το αν ο Αλβάρο θα περάσει και από το Σκορπιό, δεδομένου ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους νέους ιδιοκτήτες του νησιού…