Όλες οι αλλαγές που φέρνει στον ΣΚΑΪ το Survivor 3

Η αναμονή λαμβάνει τέλος. Στις 2 Φεβρουαρίου έρχεται ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι «Survivor» από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο νέος κύκλος επεισοδίων του ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να φέρει πολλές αναταράξεις τόσο στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου όσο και στα υπόλοιπα. Πρέπει να πούμε βέβαια ότι και κόνσεπτ θα είναι διαφορετικό αφού οι παίκτες θα είναι Έλληνες και Τούρκοι.

Η μεγαλύτερη αλλαγή έχει να κάνει με τις μέρες μετάδοσης.Το ελληνοτουρκικό θσ μεταδίδεται 5 φορές την εβδομάδα Σάββατο με Τετάρτη. Όπως επισημαίνει η εφημερίδα «Real» η αλλαγή αυτή έγινε με τουρκική εντολή προκειμένου να μεταδίδεται παράλληλα στις δύο χώρες και να αποφθεχθούν τυχόν διαρροές. Το γεγονός αυτό φέρνει και μια συνταρακτική αλλαγή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια η εκπομπή «Στην υγειά μας» θα μεταδίδεται Παρασκευή και όχι Σάββατο. Από εκεί και πέρα η εκπομπή «Surivor Πανόραμα» θα μεταδίδεται καθημερινά στις 15:00 το μεσημέρι.

Τι κάνει ο… ανταγωνισμός!

Τη Δευτέρα στις 21:00 το βράδυ θα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος του MasterChef από τη συχνότητα του Star. Τις τρεις πρώτες εβδομάδες θα μεταδίδεται Δευτέρα και Τρίτη ενώ με το τέλος των οντισιόν θα βλέπουμε 5 επεισόδια κάθε εβδομάδα (Δεύτερα με Παρασκευή) ενώ το απόγευμα της Κυριακής θα μεταδίδεται το Masterlass.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» η σειρά «Μην ψαρώνεις» θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα. Στην Κυριακή θα κάνει πρεμιέρα ο έκτος κύκλος του YFSF με αρκετές αλλαγές, ενώ στάση αναμονής τηρεί το Open για την πρεμιέρα του «X-Factor» με τη Δέσποινα Βανδή στην παρουσίαση.