Όσο πιο ψηλός τόσο πιο πιστός, αναφέρει νέα έρευνα!

Νέα έρευνα για την απιστία διεξήγαγε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών με της οποίας τα αποτελέσματα τη βγάζεις «καθαρή» αν είσαι ψηλός.

Η νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε με δείγμα 1000 ανδρών αποκάλυψε πως οι κοντοί άνδρες είναι αυτοί που απατούν, ενώ οι ψηλοί είναι σπάνια άπιστοι. Πιο συγκεκριμένα ως βραχύ ύψος θεωρήθηκε το 1.60-1.70 και ως μεγάλο ύψος το 1.80 και πάνω.

Οκτώ στους δέκα κοντούς άνδρες είχαν παράλληλες σχέσεις και μόνο ένας στους δέκα ψηλούς ήταν πολυγαμικός, αναφέρουν τα ποσοστά της έρευνας.

«Η απιστία, το σεξ και η εξουσία είναι το καυτό τρίγωνο της αμαρτίας, όπου οι άνθρωποι μυστηριωδώς αναρωτιούνται για τα αυτονόητα της ζωής και των παθών της και ιδίως της γνωστής συνήθειάς τους να είναι φανατικοί της πίστης σε θεσμούς, όπου συνήθως εξασκούνται ως άπιστοι», αναφέρει στο iefimerida ο δρ. Κωνσταντινίδης

Και προσθέτει: «Σε μια κοινωνία ανταγωνιστική, οι λιγότερο ευνοημένοι άνδρες ανατομικά, πρέπει να γίνουν θελκτικοί με άλλα προσόντα, όπως είναι το μυαλό, το χρήμα, το χιούμορ ή η σκέψη.

Πολλοί εμφανίσιμοι και ψηλοί άνδρες δε νιώθουν την ανάγκη να φλερτάρουν μια γυναίκα, έχοντας την αυτοπεποίθηση του ‘ωραίου και μοιραίου’, κάτι που δημιουργεί απέχθεια στις γυναίκες, που θέλουν, επίσης, να μοιράζονται τα βλέμματα θαυμασμού».

Για τους κοντούς άνδρες εξηγεί: «Θαυμάζουν το ύψος μόνο στο γυναικείο φύλο. Με μια ψηλή γυναίκα δίπλα τους νιώθουν πολύ ψηλότεροι από όλους τους άλλους άνδρες της υφηλίου.

Στη σύγκριση κοντού-ψηλού είναι σίγουρο πως ένας πιο κοντός άνδρας θα διεκδικήσει περισσότερες γυναίκες από όσες του αναλογούν, για να αποδεικνύει στον καθρέφτη του πως είναι πιο γοητευτικός από έναν ανατομικά ψηλότερο άρρενα».