Φωτογραφία Αρχείου

Κόρη καθαρίστριας: «Το έκανε για να φέρει φαγητό – Είναι ηρωίδα»

Ως «αγωνίστρια της ζωής» χαρακτήρισε η κόρη της καθαρίστριας της μητέρα της, τονίζοντας ότι «ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να αποφυλακιστεί». 

«Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, που για παιδάκι είναι και αυτό σαν φυλακή. Στην ουσία ήταν σε μια φυλακή και στα 53 της χρόνια οδηγείται σε μία άλλη φυλακή, επειδή ήθελε να αναθρέψει τα παιδιά της με αξιοπρέπεια για να μην καταλήξουν και αυτά σε φυλακή», τόνισε η κόρη της καθαρίστριας μιλώντας στον Τύπο.

«Είμαστε περήφανη γι’ αυτήν»

«Ήθελε να σπουδάσουμε και να είμαστε αξιοπρεπείς και το κατάφερε. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτήν. Ο πατέρας μας έχει προβλήματα υγείας, το βάρος όλο για να μεγαλώσει την οικογένεια είχε πέσει σε αυτήν. Είναι ηρωίδα», είπε επίσης, εξηγώντας πως η μητέρα τους ποτέ δεν τους είχε πει για την πλαστογραφία.

Όπως λέει η κόρη της καθαρίστριας, κάθε μάνα μπορεί να καταλάβει τη θυσία της, την οποία έκανε για τα παιδιά της: «Έκανε αυτό που έκανε για να φέρει φαγητό στην οικογένειά της. Μπορεί να έκανε λάθος, το είπε και στον δικαστή. Αλλά το έκανε για τα παιδιά της. Και εγώ μάνα είμαι, την καταλαβαίνω. Όλοι καταλαβαίνουν τι θυσία μπορεί να κάνει μία μάνα για την οικογένειά της».

Κλείνοντας είπε «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο που έχει δείξει συμπαράσταση και αγάπη στη μητέρα μου».