Αδελφός Μαρκέλλας: «Δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα»

Αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση απαγωγής της Μαρκέλλας, έκανε ο 25χρονος αδελφός της, ο οποίος βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της, αφού η 10χρονη νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός Χρήστος φρονεί ότι στην υπόθεση της απαγωγής της αδελφής του, εκτός από την 33χρονη που έχει προφυλακιστεί, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα. Ενδεχομένως πρόκειται ένα ολόκληρο κύκλωμα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Mega: «Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα».

Μόλις κλείσει τα μάτια βλέπει μπροστά της την «κοκκινομάλλα»

O 25χρονος ανέφερε πως δεν έχει κάνει καμία ερώτηση στη Μαρκέλλα σχετικά με τον εφιάλτη που έζησε χέρια της 33χρονης. Ωστόσο, η 10χρονη τού αποκάλυψε μόνη της ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της κοκκινομάλλας.

Σήμερα ο αδελφός της 10χρονης κατέθεσε αίτηση διανυκτέρευσης στο νοσοκομείο που φιλοξενείται προσωρινά.

Παιδοψυχολόγοι και άνδρες της αστυνομίας κάνουν τα πάντα για να εκμαιεύσουν κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση. Ο αδελφός της 10χρονης εκτιμά πως η αδελφή του μπορεί να δώσει και άλλα σημαντικά στοιχεία στις Αρχές.

Όπως ανέφερε: «Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη».

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega εδώ

© politic.gr