ΑΕΚ: Στυγνό παιχνίδι επηρεασμού των διαιτητών από τον ΟΣΦΠ

Στυγνό παιχνίδι επηρεασμού των διαιτητών βλέπει η ΠΑΕ ΑΕΚ που με ανακοίνωσή της απάντησε στην επιστολή που έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ΚΕΔ και ΕΠΟ ζητώντας την αντικατάσταση των Παπαπέτρου και Σιδηρόπουλου στο κυριακάτικο ντέρμπι.

Η Ενωση υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός «επιδίδεται σε στυγνό και αθέμιτο παιχνίδι επηρεασμού των διαιτητών», ζητάει από την ΕΠΟ και τη Super League να πάρουν άμεσα θέση επί του θέματος και ξεκαθαρίζει πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα οδηγηθούν ως πρόβατο επί σφαγή στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Για μία ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες της ξεκάθαρης τακτικής του Ολυμπιακού, που χωρίς να έχει το παραμικρό έρεισμα και πάτημα στη λογική, στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα και στη νομιμότητα επιδίδεται σε στυγνό και αθέμιτο παιχνίδι επηρεασμού των διαιτητών του μεταξύ μας ντέρμπι της Κυριακής. Τακτική που ακολούθησε και πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι Κυπέλλου αποκομίζοντας δεδομένα οφέλη από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από το ξεκίνημα της εφετινής σεζόν απέφυγε συνειδητά να μπει σε αυτό το ανόητο επικοινωνιακό παιχνίδι σεβόμενη απόλυτα τους κανονισμούς και τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς, αλλά δεν μπορεί να μείνει θεατής στην οδυνηρή πραγματικότητα, την οποία διαμορφώνει πλέον ο Ολυμπιακός αλλοιώνοντας τους όρους και τις συνθήκες ισονομίας του καθοριστικού ντέρμπι της Κυριακής και δημιουργώντας ταυτόχρονα σοβαρούς κινδύνους για την ομαλή διεξαγωγή του.

Καταγγέλλουμε την παράνομη τακτική της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις αρμόδιες αρχές, επιφυλασσόμαστε για όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας και περιμένουμε από την ΕΠΟ ως ανώτατη ποδοσφαιρική αρχή, αλλά και από την Super League ως διοργανώτρια του πρωταθλήματος να πάρουν άμεσα θέση απέναντι σε αυτή την πρωτοφανή τακτική επηρεασμού των διαιτητών της συνάντησης.Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να οδηγηθεί στο Καραϊσκάκη σαν πρόβατο επί σφαγή.

Καλείστε να πάρετε τα μέτρα σας!».