Αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από τον Παναθηναϊκό λόγω Βέμερ

Η Super League, προχώρησε, όπως είναι υποχρεωμένη στην αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό, μετά τη δικαίωση του Γενς Βέμερ στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, εξαιτίας των οφειλών που υπάρχουν προς τον Γερμανό μπακ.

Οι «πράσινοι» έχουν περιθώριο πέντε ημερών, από την ημέρα τέλεσης του αγώνα με τον Ατρόμητο (15/04), προκειμένου να εξοφλήσουν τον πρώην ποδοσφαιριστή τους ή να έρθουν σε συμφωνία μαζί του για διακανονισμό, ώστε να ανακτήσουν τους χαμένους βαθμούς.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός πέφτει στην 11η θέση με 29 βαθμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και στη Super League τη Μ. Τρίτη 03/04/2018 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Vemmer, από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League“.