Άγριο έγκλημα στην Κύπρο – Σε αντιφάσεις ο 15χρονος γιος

Συγκλονίζει την κοινή γνώμη το άγριο έγκλημα στην Κύπρο. Ένα ζευγάρι βρέθηκε βάναυσα δολοφονημένο τα ξημερώματα στο σπίτι του, στη Λευκωσία. Τις αρχές ειδοποίησε ο 15χρονος θετός γιος τους, κάνοντας λόγο για δύο κουκουλοφόρους που είχαν εισβάλει στο σπίτι και οι οποίοι φέρονται να του είπαν πως δε θα του έκαναν κακό.

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, ο θετός γιος του ζεύγους κατάφερε να διαφύγει και να τρέξει σε γειτονικό σπίτι, απ’ όπου ειδοποίησε την αστυνομία. Ο ίδιος υποστήριξε ότι βρήκε τους θετούς γονείς του μαχαιρωμένους, μέσα σε λίμνη αίματος, στο κρεβάτι τους και κατήγγειλε ως δράστες δύο κουκουλοφόρους.

Οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε ο 15χρονος

Το άτυχο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στις 1:45 τα ξημερώματα. Πρόκειται για έναν 60χρονο, που εργαζόταν στην Αγγλική Σχολή στη Λευκωσία, και την 59χρονη Ελληνίδα σύζυγό του, η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα. Ο 15χρονοςμε καταγωγή από τη Ρωσία είχε υιοθετηθεί από το ζεύγος, το οποίο δεν είχε δικά του παιδιά.

Ο θετός υιός του ζευγαριού υπήρξε ο μοναδικός μάρτυρας του εγκλήματος και υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι είδε δύο κουκουλοφόρους στο σπίτι. Ωστόσο, φαίνεται πως έχει πέσει σε αντιφάσεις, καθώς οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει ίχνη παραβίασης σε οποιαδήποτε είσοδο του σπιτιού.

Εκτός αυτού, ερωτήματα φέρεται να προκαλεί και η γενικότερη συμπεριφορά του νεαρού, καθώς και η αγριότητα του εγκλήματος, αφού το άτυχο ζευγάρι φέρεται να έχει δεχτεί δεκάδες μαχαιριές.

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου της αστυνομίας για το άγριο έγκλημα στην Κύπρο: