Άγριο “κράξιμο” στον Τραμπ σε αγώνα μπέιζμπολ

Θεατές σε αγώνα μπέιζμπολ στην Ουάσινγκτον αποδοκίμασαν χθες Κυριακή τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια. Φώναζαν «κλείστε τον μέσα».

Την έντονη αντίδραση των θεατών προκάλεσε η εικόνα του Αμερικανού Προέδρου, που εμφανίστηκε σε μια τεράστια οθόνη.

Στη συνέχεια στην οθόνη προβλήθηκε η εικόνα στρατιωτών που βρίσκονταν μεταξύ και θεατών και οι αποδοκιμασίες σταμάτησαν, όμως αμέσως μετά οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα «Κλείστε τον μέσα!» απευθυνόμενοι στον Τραμπ.

Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν, σε αγώνες μπέιζμπολ, έχουν αποδοκιμαστεί και ο Κάρτερ και ο Ρίγκαν και ο Νίξον και οι δύο Μπους, αφού εμφανίστηκαν στο γήπεδο ως πρόεδροι, αλλά τόσο προσωπική επίθεση, φωνάζοντας ένα τέτοιο σύνθημα, συνέβη για πρώτη φορά.

Το σύνθημα που χρησιμοποιούσε ο ίδιος εναντίον της Χίλαρι Κλίντον

Το σύνθημα αυτό χρησιμοποιούσε συχνά ο Ρεπουμπλικάνος στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις αναφερόμενος στη Χίλαρι Κλίντον, την αντίπαλή του από το Δημοκρατικό κόμμα στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είχε γίνει στόχος μιας κοινοβουλευτικής έρευνας που έχει στόχο την παραπομπή του.

Οι Δημοκρατικοί κοινοβουλευτικοί θέλουν να αποδείξουν ότι άσκησε πίεση στην Ουκρανία για να λάβει πληροφορίες που θα έθεταν σε δύσκολη θέση τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έφυγε από το παιχνίδι λίγο πριν το τέλος του, αν και δεν ήταν ξεκάθαρο αν ήταν δυσαρεστημένος με την αντίδραση του πλήθους, με το γεγονός ότι οι Δημοκρατικοί χάνουν ή απλά δεν ήθελε να πετύχει όλη την κίνηση.