Αλαφούζος: «Αποδέχομαι την πρόταση, να προσέλθει η Pan Asia»

Νέο επεισόδιο στο… μίνι σίριαλ με την Pan Asia Investments και το ενδεχόμενο αγοράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς με νέα δήλωσή του, ο Γιάννης Αλαφούζος διευκρινίζει ότι αποδέχεται την πρόταση «χωρίς περιστροφές».

Παράλληλα, αφού αφήνει αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο απάντησε το Σάββατο η Pan Asia, καλεί τους υποψήφιους επενδυτές να προσέλθουν «στην υλοποίηση της συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό».

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο κ. Αλαφούζος για την Pan Asia:

«Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος από την αρχή των συζητήσεων με την Pan Asia Investments προσήλθε στο τραπέζι με καλή διάθεση και καλή πίστη.

Έτσι θα συνεχίσει παρακάμπτοντας το γεγονός ότι αντί επίσημης απάντησης στην επιστολή αποδοχής του, διοχετεύθηκε στον Tύπο δήλωση του δικηγόρου της Pan Asia Investments η οποία παραποιούσε τις προθέσεις του κ. Αλαφούζου ως προς την δική του οικονομική συμμετοχή στην λύση των προβλημάτων του Παναθηναϊκού.

Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά σημειώνουμε τα εξής:

  1. Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος είναι ο μόνος που στηρίζει οικονομικά τον Παναθηναϊκό τα τελευταία έξι χρόνια και αυτό δεν είναι επικοινωνιακό παιχνίδι αλλά η αλήθεια.
  2. Κάνει αποδεκτή την πρόταση της Pan Asia Investments, χωρίς περιστροφές.
  3. Επαναλαμβάνει στην Pan Asia Investments –και το δηλώνει σήμερα δημοσίως- ότι θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας που του αναλογεί.
  4. Απομένει πλέον στην Pan Asia Investments να προσέλθει στην υλοποίηση της συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό. Ο χρόνος πρέπει να γίνει σύμμαχος στην λύση του προβλήματος για το καλό του Παναθηναϊκού».